Litt om hva som foregår på treff hos oss.

Dette er gammelt nytt for våre erfarne treffdeltagere, men vi har flere nye deltagere på årets treff og vi har plass til åtte til (både nye og gamle), så her er litt om hva som skjer på et Scrap4fun-treff.  

Du får ditt eget bord som du disponerer den tiden du er påmeldt.  På bordet ligger det en liten velkomsthilsen, velkomstlodd og program for helga.  Du kommer og går som du vil.  Sakene dine kan bare ligge, det er en selvfølge at ingen snoker i tingene dine når du ikke er der. Gi beskjed om du kommer sammen med noen som du vil sitte sammen med.  Kommer du alene sørger vi for at du får sitte sammen med noen andre som kommer alene eller sammen med oss eller noen andre som vi vet kommer til å snakke med deg!

Vi scrapper, skravler, får inspirasjon og lærer av hverandre,  Alle blir oppfordret til å legge det de lager fram til utstilling sånn at vi kan inspirere hverandre.  Vi har forskjellige utfordringer som du kan være med på enten du scrapper kort eller layouter (bilder), Project Life, klisser og klasser på lerret eller lager bokser eller andre papirduppedingser.  Alle har sjans til å vinne en liten eller litt større premie, uansett om man er nybegynner eller har scrappet i flere år. Og etter at vi prøvde å droppe bingo'n en gang, har vi innsett at det nytter ikke, så søndag er bingodag!

På kjøkkenet er det kaffe, te og vaffelrøre.  Til de som har bestilt, serveres det lapskaus på fredagskvelden og tacosuppe med tilbehør på lørdag.  Dette må forhåndsbestilles.  Du kan også lage din egen mat, og vi har noe kjølekapasitet som vi deler etter beste evne.  Vi undersøker forskjellige Take-away-muligheter for dem som vil bestille og hente / få levert mat.  Nærmeste matbutikk er ca 10 minutters kjøring unna.

Vi har to lokale scrappebutikker med oss, Hobbygarasjen fra Koparvik, Karmøy og Scrappekjelleren fra Haugesund.  De åpner så fort de er klare på fredag og stenger en times tid før vi må pakke sammen på søndag.  Her får du kjøpt det meste du trenger og ikke trenger, enten du trenger det eller ikke og du får god hjelp og gode råd av Karin Lovise og Camilla.

Det kommer til å bli en knallkjekk helg med mye kreativitet og hyggelige medscrappere.   Har du lyst på litt ekstra inspirasjon, anbefaler vi et av kursene våre. Du kan melde deg på kurs selv om du ikke er med på resten av treffet så lenge det er ledige plasser.  Kurs er ikke inkludert i treffavgiften og denne gangen er det Brit Sviggum og Jo Firth-Young som er kursholdere hos oss.

Alle detaljer om kurs, priser, påmelding og sånn ting, kan du lese om her i bloggen eller på Facebooksiden vår.  Under her finner du noen direktelinker.

Påmelding og priser
Mat, hotellavtale, generell informasjon
Kurs og kursholdere

Kommentarer