Er det noe du trenger til treffet? Eller før treffet? Ikke glem butikkene våre!

Da er det bare en uke igjen til treffet!  Og nå er det på tide å komme med litt informasjon og påminnelser.  Vi begynner med butikkene våre! Vi har to butikker med på treffet: Hobbygarasjen og Scrappekjelleren. Vi er så heldige at vi har to fysiske butikker i nærområdet vårt og de ønsker vi virkelig å ta vare på. På treffet stiller Karin Lovise fra Hobbygarasjen med hele butikken, mens Camilla fra Scrappekjelleren stiller med et godt utvalg i PL-produkter og produkter som passer spesielt til PL-scrapping.  I butikkene sin har imidlertid begge to et stort utvalg av forskjellige produkter,både til kort, layouter, pl og mere til.  Ta gjerne kontakt med butikkene på forhånd om det er noe spesielt dere er ute etter. På treffet gir butikkene selv beskjed om når de åpner.  Stikk gjerne inn om før treffet også, eller ta kontakt med dem om det er noe du ønsker å forhåndsbestille.
Scrappekjelleren har åpent fra 18.00 til 21.00 på tirsdag og torsdag, ellers etter avtale.  Bare ring eller ta kontakt via Facebook eller sms på 940 50 941.  Butikken ligger i Are Frodes veg 7B, 5518 HAUGESUND, nær Skåreheimen og Skåre Fusbarnehage.

Scrappekjelleren forhandlet også ETT TRYKK og jeg vet at hun i alle fall har Julenummeret igjen. Det får også lov til å være med på treff! 

Hobbygarasjen har åpent fra 11.00 til 17.00 på torsdager.  Andre åpningsdager er Tirsdager fra 11-20 og lørdager fra 10-15 fram til jul.  Ellers er butikken åpen lørdager i partallsuker. Butikken ligger i Hovedgata 30 i Kopervik sentrum, Karmøy.  Hobbygarasjen har også nettbutikk, men det er dessverre nede for tiden. Ta kontakt direkte om det er noe du ønsker å få sendt.


Begge butikkene finner du her på Facebook.  I tillegg vil vi minne om Aksdal Bok og Papir som ligger på Aksdalsenteret.  De er også med og sponser oss og har også et utvalg av scrappeprodukter!

På treffet tar begge butikkene kort.
Kommentarer