Sånn har vi det på treff hos oss!

Om en uke i dag er 50 av oss samla på Høstscrappefest på Kolnes, håper dere er like klare som oss! Mange har vært med oss opptil flere ganger før, men også denne gangen kommer det noen som ikke har vært med før. Og dermed er det tid for å fortelle litt om hva nye og gamle treffdeltagere kan forvente seg hos oss.

Du kan være helt trygg på at du kommer til å møte en gjeng med trivelige scrappere, noen ganske ferske andre har holdt på i en liten evighet. Noen scrapper kort, andre layouter eller PL, noen litt av hvert og noen er gode på brettinger, 3D, lerrett og andre ting. Det er bare fantasien som setter grenser. Her kan du både inspirere og få inspirasjon. I tillegg er det sosialt og hyggelig. Latteren pleier å sitte løst samtidig som stemningen er avslappende og lun. Vi har det rett og slett alldeles herlig!


Denne gangen har vi valgt å ikke ha kurs, men det vil bli holdt flere demonstrasjoner av forskjellige teknikker og produkter.  I tillegg er selvfølgelig butikkdamene våre og deres medhjelpere klare til å komme med råd og tips. Ønsker du å gå på kurs så blir det mulighet til det til våren.


Om kursholderen blir norsk eller utenlandsk, kjent eller litt mindre kjent, langveisfarende eller lokal, det har vi ikke bestemt oss for ennå.

Vi er så glade for at Scrappekjelleren og Hobbygarasjen vil være med oss på treff denne gangen også. Noe av det kjekkeste med treff, synes vi, er å kunne rusle bort i butikken i sokkelesten med prosjektet man holder på med i hånd for å finne akkurat det arket eller den pynten man trenger der og da.  Husk at du kan ta kontakt med butikkene våre på forhånd om det er noe spesielt du trenger.


Du får ditt eget bord som du kan fylle opp med mye eller lite alt etter som du selv vil.  Plassen er din under hele treffet, så føl deg som hjemme og kom og gå som du selv ønsker.  Vi prøver så godt vi kan å sette folk sammen med dem de ønsker å sitte sammen med, men det er et puslespill som skal gå opp og det er ikke alltid det går helt opp. Kommer du alene og ikke kjenner noen, så passer vi på å plassere deg sammen med noen som vi vet er ekstra hyggelige eller som kanskje også kommer alene.  Flere vennskap har blitt bygget på den måten!  Vi trenger ikke å gå lenger enn til oss selv for å finne bevis på det!  Hele Scrap4fun-grunnlaget bygger på at noen av oss tilfeldigvis ble sittende ved siden av hverandre på et scrappetreff for noen år siden.Vi har utfordringer og aktiviteter som du kan være med på om du vil.  Alle har sjans til å vinne en liten eller litt større premie.  Vår gamle venninne, Papirtrollet, er fremdeles ute på vift, men vi har funnet en stedfortrede...  På søndag blir det bingo og ellers skal vi scrappe, scravle og scratte.


På kjøkkenet er det kaffe, te og vaffelrøre som alle kan forsyne seg av, det er kjølekapasitet til å oppbevare medbragt mat og det serveres middag på fredag og lørdag og lunsj på søndag til dem som har bestilt det.  Og ikke minst er kjøkkenet en fin plass å slå av en prat med andre deltagere enten over en kopp kaffe eller når man deler bordet for å spise lunsj.

Vi møtes på treff fordi det er en fantastisk måte å få inspirasjon av hverandre på, men det sosiale er minst like viktig for mange av oss og vi bare nikoser oss! 


Vi gleder oss masse!


Jo Firth-Young lagde denne stemningsrapporten etter at hun var kursholder hos oss i høsten 2015: JO'S ORD

Kommentarer

  1. Utmerket forfattet, gleder meg veldig😄

    SvarSlett
  2. Alltid like kjekt å være på deres treff! og ikke minst herlig med de to butikkene, flott service! (selv om det kan bli litt dyrt noen ganger, jøss så gøy! heHe :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar