Våren 2018 - kursholder er Katja Joulak - "Mezzanotte"

Her er hun, damen vi har ventet på å kunne presentere for dere og som vi er så heldige å få besøk av på treffet vårt i mars!Katja Joulak- Mezzanotte


Vi har allerede røpet at vi har dratt østover, og østover er denne gang til Sverige hvor vi fant denne spennende, allsidige scrappedamen som kan vise oss mye forskjellig. Vi lar henne presentere seg selv:


"Jag heter Katja och har skapat så länge jag kan minnas. Även om jag inte papperspysslat i mer än fem år. När jag upptäckte Mixed Media var det en härlig känsla av befrielse att man aldrig visste hur slutresultatet skulle bli. Jag inspireras av färger och former som finns runt om mig. Skapar allt från enkla kort, layouter, altrat och skapar även stora tavlor.
Jag gillar och blanda det mjuka mot det hårda, det skapar lite extra effekt. Delar gärna av mig till andra vad jag skapar både i sociala medier och på kurser. Så jag hoppas vi ses.
KatjaTa gjerne en titt i bloggen hennes også: Mezzanotteskaper for å se litt mer av hva hun holder på med. Hva slags kurs hun skal holde hos oss og hvor mange, kommer vi tilbake til! Dette blir artig!

Kommentarer