Meny høsten 2017

INFORMASJON OM VÅRTREFFET 2018 VIL KOMME ETTERHVERT.



Da har kokken bladd gjennom kokebøkene sine og kommet opp med høstens meny for dem som synes det er helt greitt å slippe å lage maten sin selv.

FREDAG:
Lappskaus med kjøtt, flattbrød. Kr, 100,-
Serveres kl. 19.30

LØRDAG
Taco.
Det blir både skjell og lefser og forskjellig tilbehør. Kr. 100,-
Serveres klokka 19.00

SØNDAG
Pastasalat som en enkel lunsjrett, kr. 75,-
Da er det selvbetjening og man spiser når det passer.

Kaffe og te er tilgjengelig hele helgen, og vafler til dem som orker å steke dem selv.

Ojojoj, vi blir sulten på både mat og scrapping bare ved tanken!

Maten må forhåndsbestilles og betales før treffet. Siste frist for å bestille vil bli lagt ut senere.


Det er mulighet for å lage mat selv også, men i perioder kommer kjøkkenet til å være forbeholdt kokken som lager fellesmåltidene.

Kommentarer