onsdag 20. september 2017

Denne høsten blir det demonstrasjoner, ikke kurs!


Vi har bestemt oss for å ikke ha kurs på Høsttreffet. Det er høst, det er kos, det er snart jul og nå skal vi scrappe og ta ting som de kommer - og så lader vi heller opp til våren hvor knoppene springer ut sammen med lyst og energi til å lære noe nytt og få ny inspirasjon!

Vårens kursholder har allerede kjøpt flybillett og om en dag eller to kommer vi til å fortelle mer om hvem det er og hva hun driver vi. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves...

Men fortvil ikke om høstsansene roper ut at du vil lære eller se noe nytt, for det blir det flere muligheter til. Hobbygarasjen tar ikke bare med seg butikken og flytter opp til oss, Karin Lovise og medhjelperne hennes kommer til å holde demonstrasjoner hvor alle som har lyst kan få se nye og ikke fullt så nye produkter og teknikker. Det gleder vi oss til.

Fant du nå plutselig at at du har glemt å melde deg på høsttreffet? Kolnes Grendahus, 3. til 5. november?  Det er bare 1 1/2 måned til det...  Fortvil ikke, fintelling viser at vi har noen ledige plasser! Hvordan du melder deg på og annen nødvendig informasjon, finner du HER.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar