Grovskisse for hvordan et treff hos oss foregår!

Kjekt å vite for dere som ikke har vært på treff hos oss før.


GJELDER VÅRTREFFET 2018 - KOLNES 

Vi åpner dørene fredag klokka fem og da er alle velkomne inn. Når du kommer er plassen din klar til deg og der finner du den informasjonen du trenger, velkomstlodd og en liten velkomstgave. Plassen er din hele helga. Kom og gå som du vil, det er en selvfølge at alle lar andres ting være i fred, men du lar tingene stå på eget ansvar.

Fredagen blir stort sett brukt til å komme seg på plass, gjøre seg kjent skravle med gamle og nye scrappevenner og å komme i gang. Og hvem vet, er vi i humør til det, så dukker det kanskje opp en hurtigscrap utpå kvelden for dem som har lyst til å være med. Det serveres også middag for dem som har bestilt det. Kaffe, te og vaffelrøre er tilgjengelig. Butikken åpner når den er klar.

Lørdag åpner dørene klokka 09.00, og vi fortsetter å scrappe, scravle og scratte. Denne gangen er det to kurs på lørdag vi antar at Papirtrollet sender oss en liten hilsen denne gangen også, eller egentlig har hun truet med å involvere seg enda mer enn hun pleier. Det får tiden vise. Vi har utfordringer som alle som vil kan være med på, og første runde blir trukket lørdag kveld. Utfordringene er såpass runde i kanten at de passer for alle, uansett om du er nybegynner eller har scrappet i årevis og uansett om du scrapper kort, layouter, PL eller andre ting.

Lunsj ordner man seg selv, men det serveres fellesmiddag for dem som har bestilt. Også på lørdag er det kaffe, te og vaffelrøre tilgjengelig.

Søndag åpnes dørene klokka ni igjen. Det er ett kurs på søndag formiddag, og utfordringer som trekkes klokka 15.00. Det serveres lunsj til dem som har bestilt. Dørene stenges klokka 16.30 og da står ryddegjengen klar og alle må være ute.

Også denne gangen er Hobbygarasjen treffbutikken vår.

Det var de tekniske detaljene ved et treff – men det eller viktigste er kanskje alt det andre: Det sosiale, det hyggelige, nye og gamle vennskap og bekjentskap, lått og løye, prøve noe nytt, strekke grenser, få inspirasjon ….  Men det kommer vi tilbake til senere!

Bli med på treff og / eller kurs! Vi har ledige plasser på kursene, og vi har noen få ledige plasser på treffet.

Lurer du på noe? Spør i vei, enten her i denne tråden, på pm på Facebooksiden vår eller send oss en e-post.

Kommentarer