Litt om før, nå og senere når det gjelder kurs,

Side laget av Katja Joulak

De siste årene har vi hentet hit spennende "utenbys" kursholdere på en del av treffene vår. Det begynte høsten 2015 med Brit Sviggum fra Egersund og Jo Firth-Young fra London. Brit lærte oss sin helt spesielle teknikk for å lage spennende lerret og LO'er og Jo viste oss hvordan vi kan bruke maling og stempler på lerret og tre. Våren etter var det Silje Kristin Aunan, jenta med de fantastiske kreasjonene med lag-på-lag og rustne spiker på herrekort og romantiske blomster og perler på en lekker boks. Våren 2017 ble det kurs på et helt annet, men også veldig interessant nivå. Da fikk vi besøk av Åshild Halvorsen, som er en av redaktørene i Ett Trykk og en utrolig kreativ dame som lærte oss masse om "enkle" måter å lage flere kort i slengen på og å bruke både negativen og positiven ved bruk av dies. Vi er faktisk temmelig fornøyde med variasjonen vi har klart å ha av kursledere, og det har vært veldig kjekt å treffe disse inspirerende, herlige scrappedamene.

Når vi har spurt treffdeltagerne våre om de ønsker seg kurs og hva slags, og svaret som har gått igjen har vært Mixed Media. Da passet det perfekt med Katja, og vi gleder oss skikkelig både til å treffe henne og til å få lære noe nytt og spennende denne gangen også. Uansett hvor voksne vi blir, så er det alltid kjekt å få kline og klæsje litt og leke med grønsj og rust og platina og se hva det kan bli til! Heldigvis er vi jo også laget sånn at det alltid er plass til litt mer ny kunskap.

Vi synes at dette er knallkjekt, og håper at dere som har vært på kurs hos oss og som skal på kurs nå på Vårtreffet, synes det også.  Men nå har vi bestemt oss for at det som vanlig ikke blir kurs til høsten, om høsten tar vi det stille og rolig. Neste vår blir det heller ikke kurs. Så får vi se hva det blir etter det igjen - aldri gått å vite. Jo forresten vi vet en ting: Treff blir det både neste høst og neste vår og våren etter der også...  For å lage treff er noe av det kjekkeste vi vet!

Vil du være med på treffet denne våren? Vi har plass til 5 til har vi funnet ut!

Eller vil du benytte anledningen til å være med på kurs med klin og klæsj, rust eller romantikk, grønsj eller glede og patina eller blomster?  Vi har plass til enda flere på kursene! Bli med, enten du skal være med på treffet eller ikke. Som sagt, det blir en stund til neste gang!

Vi gleder oss til å treffes igjen!

Kommentarer