Litt praktisk informasjon om Sommertreffet på Brakahaug.

Fra et av de første treffene vi hadde på Bleikemyr. 

Bare tre uker igjen til treff nå og vi har fremdeles ledige plasser, så bare hiv deg på! Har du lyst til å være med, men så vet du ikke helt ha dette går ut på? Har du aldri vært på treff nå og ikke har peiling i det hele tatt, eller har du vært med på treff før, men lurer på hva som er forskjell på dette og andre treff? Vi har også flere helt nye med oss denne gangen også, så da er det på tide med litt mer informasjon.

Vi fortelle at dette treffet blir et mindre treff enn våre faste høst- og vårtreff på Kolnes. Der har vi vært mellom 50 og 60  deltagere de siste gangene, på sommertreffet har vi plass til 30.

Når dørene åpnes på lørdag 2. juni klokka 10.00 er ditt eget bord klart til deg, med navn og nødvendig informasjon, så her kan du rigge deg til. Det er hyggelig med ivrige scappere som står i kø og venter når dørene åpnes, men bordet ditt er ditt, så hos oss er det ingen som trenger å styrte inn for å få seg en plass. Vi kan ikke garantere akkurat hvor i rommet du får sitte eller om det blir midt på eller på enden av et langbord, men du får sitte sammen med dem du melder deg på sammen med.

Bordet er ditt hele helgen. Du kan komme og gå som du vil, og du kan la tingene dine stå der, på eget ansvar. Erfaring viser at scrappere er ærlige og har respekt for andres ting, så det er en selvfølge at ting får stå i fred. Trenger man å låne noe, så spør man når eieren selv er tilstede.

Papirtrollet gav tidlig beskjed om at sommertreff passer ikke for henne, så hun dukker ikke opp, hun lader opp til høsten. Men det blir BINGO på lørdag og vi har et par andre aktiviteter på lur for dere som har lyst til å være med. Det blir også utfordringer med trekkpremier som passer for alle uansett om du er nybegynner eller har scrappet i årevis, og uansett om du scrapper kort, layouter, Project Life eller andre papirprosjekter. Her blir det masse inspirasjon å hente.

Vafler og kaffe / te hører med på scrappetreff - også på sommertreff, det er inkludert i prisen og selvbetjening. På høst- og vårtreff har vi kokk med oss, men det har vi ikke nå - alle ordner sin egen mat, enten ved å lage seg noe eller ved å hente noe Take-away. Vi sjekker opp i mulighetene. Det er også kort vei til Raglamyr og Amandasenteret om du trenger å handle noe og ikke langt til andre handle områder eller byen for den saks skyld.

Hobbygarasjen blir med oss denne gangen som alltid. Men denne gangen kommer Karin Lovise ikke med hele butikken. Hun har med seg et utvalg av produkter. Vi kommer tilbake med mer informasjon om det. Det vil også komme et tilbud om forhåndsbestilling av varer om det er noe spesielt du er trenger.

En nyhet denne gangen er "Scrappeloppis".  Benytt anledningen før treffet til å rydde litt i scrappetingene dine, så kan du ta med deg en boks med ting du ikke trenger lenger og selge det på treffet. Akkurat hvordan det skal foregå, skal vi fortelle mer om.

Når det gjelder overnatting, blir det enkle forhold. Vi kan ikke love enkeltrom, og i og med at dette er en helt ny plass for oss, blir soveplasser fordelt når vi og hjelperne våre kommer opp på fredag og begynner å rigge til. Dere som skal overnatte må ta med dere madrass og andre soveting som dere trenger.

Det kommer mer informasjon og mer detaljer fortløpende i dagene som kommer.

Vi gleder oss til treff!

Kommentarer