Pakkeliste til Sommertreffet.


Har du begynt å pakke til sommertreffet? Her er noen tips til hva som kan være kjekt å ha med og hva som du absolutt bør ha med. Denne gangen har vi et "problem" som vi ikke har hatt før, vi skal være i et lokale hvor vi ikke har hatt treff før og hvor vi ikke er kjent, men vi prøver så godt vi kan.

Scrappesaker.
Det regner vi med at du har styr på selv. Ta også med et jobbeunderlag som beskytter bordene mot riper og andre skader. Det er lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt dersom du blir sittende ved siden av noen som har det samme.

"Padde / skøteledning" - ev lampe 
Vi vet ikke hvordan lyset i salen er, så ta gjerne med egen lampe, i alle fall om du er avhengig av godt lys. Blir det problemer med strøm / sikringer, må vi komme opp med en deleordning.

- Innesko / lubber.  Det er ikke lov å gå inne med utesko.
- Behagelig tøy å scrappe i. Vi antar at det blir god temperatur, men ta med ei ekstra innjakke tilfelle
- Teppe og / eller pute til å sitte på.
- Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
- Mat, drikke og litt gosj.
- Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, resten må du sørge for selv.  Enkelt kjøkken tilgjengelig. Vi lager en oversikt over nærmeste Take-awayplasser.
- Ca. 5 min kjøring til nærmeste matbutikk og kjøpesenter.
- Hobbygarasjen tar kontanter, vips og kort.
- Kontanter til "Scrappeloppis" (forklaring på det kommer senere)

Til deg som skal overnatte:
- Husk madrass og sengetøy og det du ellers trenger.

Har du lyst til å lage din egen navnetag / lapp til å ha på treffet, så er du hjertlig velkommen til det! Noen har kanskje en gammel en som vi lagde for noe år siden! Det er et lite "Intimt" treff denne gangen, så vi har god anledning til å bli kjent med hverandre!

Er det noe du lurer på så spør!

Velkommen til treff!!!

Kommentarer