søndag 6. mai 2018

Sol, sommer og treff! Blir du med?

Fra Scrap4fun-treff på Kolnes

Sol og sommer kan vi ikke love her i Haugesund, men treff kan vi love. Helt sikkert! Og skulle det bli sol og sommer i tillegg, så er det jo bare å nyte det med scrappestrekk, scrappepause og jammen kan man ta med maten ut også!

Dørene åpnes klokka 10.00 på lørdag og lukkes klokka 16.00 på søndag. Vi skal scrappe, scravle og scratte - akkurat som vanlig på treff! Her kan man både få og gi inspirasjon, og du er velkommen uansett om du er helt ny eller om du har holdt på en halv evighet, enten du har vært på treff hos oss før eller ikke, enten du kjenner noen eller ikke. Kjenner du ingen, så blir du kjent med noen - og vi tar oss godt av deg. Det er ikke få vennskap som har blitt skapt over scrappebordet.

Det blir Scrappebingo og et par andre aktiviteter for dem som har lyst... jada, det blir BINGO på lørdag. Vi har utfordringer som du kan være med på og hvor alle har like stor sjans for å vinne en liten premie, vi har bare trekkpremier og oppgavene passer for alle uansett om du scrapper kort, layouter, PL eller andre ting.

Kaffe, vafler og te er tilgjengelig, annet av mat ordner du deg selv. Det er kjøkken på skolen og vi sjekker hva som finnes av Take away i nærheten.

Hobbygarasjen blir med oss med et utvalg av produkter fra butikken. Det blir også Scrappeloppis.  Følg med framover så kommer alt det du trenger av informasjon, og sikkert litt til.

Det er mulig å overnatte på skolen, enkle forhold, ta med tannbørsten, madrass, dyne, pute og bamsen om du trenger den. Det får du også vite mer om.

Treffet koster kr 300,-
Overnatting koster kr. 75,- (Økt pris fordi vi må ha nattevakt)
Påmeldings- og påmeldingsfrist er 18.mai, eller til det blir fullt om det blir fullt før det. Begrenset antall plasser!

Alt det du trenger av informasjon for å melde deg på finner du HER.

Blir du med?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar