onsdag 23. oktober 2019

9 DAGER IGJEN - HVA SKJER PÅ ET SCRAP4FUN-TREFF?



HVA GJØR DU NÅR DU ER PÅ TREFF?

Ja, det er et spørsmål vi får ofte når vi forteller at denne helga skal vi tilbringe i en gymsal og scrappe, scravle og scratte - eller omvendt. Akkurat det er felles for alle treffene vi ferdes på, men ellers er det litt forskjeller ute og går, vi har våre måter å gjøre ting på. Noe er temmelig likt, annet er temmelig forskjellig.

Denne gangen åpner vi dørene klokken 17.30 på fredag - altså en halvtime senere enn vanlig. Det har med logistikk å gjøre. Dessverre får ingen komme inn før, selv om dørene skulle slumpe til å være åpne. Det er mye som skal inn, og mye som skal ordnes. Men når vi åpner, står et eget scrappebord klar til deg  med et informasjonshefte og en liten velkomsthilsen fra oss. Bordet er ditt hele helga, og du kommer og går som du vil - innenfor åpningstidene.

Hobbygarasjen stiller med butikk, og du kan bruke kontanter, kort eller Vipps som betalingsmiddel. Du betaler etterhvert.

FREDELIG FREDAG:
Ja, nettopp. Fredagen brukes til å komme på plass og komme i gang. Butikken åpner når den er klar. Det blir middagservering for deg som har bestilt sånn i halv åtte tida. Og godt utpå kvelden en gang, dukker det kanskje opp en hurtigscrap. For førstegangstreffere kan vi fortelle at det er en oppgave (utfordring) som plutselig dukker opp og som har kort leveringstid, sånn 24 minutter og 5 sekunder eller noe rundt der. Vinneren kåres ved loddtreknig.  Dørene stenges klokka 02.00 for dem som ikke skal overnatte.

LIVLIG LØRDAG:
Lørdag er det utfordringer og aktiviteter. Denne gangen har vi ikke kurs, men det vil bli holdt noen demoer og det blir loddsalg på ettermiddagen. Ta gjerne med kontanter om du vil kjøpe lodd. Du kan også bruke vipps. Alle pengene som kommer inn på loddsalget går til premier som handles hos Hobbygarasjen. Innlevering for utfordringene er klokka 22.00 og vi har bare trekkpremier, ikke avstemminger. Oppgavene er tilpasset alle, uansett om du lager LO'er, PL, kort eller andre papirprosjekter.  Middagen, for dere som har bestilt, serveres klokken 19.00

SLENTRENDE SØNDAG
Søndag er en halvrolig dag. Det serveres et godt utvalg av enkle utfordringer du kan velge mellom, og de trekkes klokka tre. Klokka halv fem er sjauegjengen klar til å rydde bort igjen, så da må alle være ute.

Vi går for en helg hvor vi både inspirerer og blir inspirerte, treffer gamle og nye scrappevenner og kanskje får vi til og med laget noe også!

Vi treffes om 9 dager!

Hilsen Trude Julie, Jorun Elin, Mani, Liv Hilde og Berit (komiteen) og den fantastiske dugnadsgjengen som hjelper til!


Pssst... Har du bestilt mat? Har du bestilt bilder hos Hillesland foto (se lenger nede på Facebooksiden eller i bloggen for informasjon)? Har du meldt deg på? Det siste er det ekstra lurt å gjøre. Påmeldingen er bindene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar