tirsdag 8. oktober 2019

FOTOAVTALE MED HILLESLAND FOTO

Hillesland foto, Karmøy


I dag er det 24 dager igjen til Høst-treff og moro på Kolnes. Vi teller ned med å komme med gla’meldingen om at også denne gangen kan komme med et

TILBUD PÅ FREMKALLING AV BILDER FRA HILLESLAND FOTO!

Vi slår igjen fast at BILDER ER BEST PÅ PAPIR, og nå er det bare å sette i gang å bestille bilder og planlegge høstscrappen.

Tilbudet gjelder fremkalling av bilder fram til 1.november 2019 til deltagere på Høsttreffet 2019. 

PRISER
10x10cm kr 1,39 pr stk v/min 50 stk
10x15cm kr 1,39 pr stk v/min 50 stk
20x30cm kr 10,- pr stk v/min 5 stk
30x30cm kr 30,- pr stk v/min 2 stk

Hillesland har også om et godt utvalg i tusjer/skriveredskaper, blekk, fotopapir til blekkskrivere og til Selphy-skrivere i butikken i Kopervik.

SÅNN BESTILLER DU BILDER:
Bestillingen skjer via www.elitefoto.no eller via en av Hilleslands bildekiosker i butikk. VIKITG: I Ordre-kommentarfeltet på bestillingen må det merkes med en spesiell kode for å få tilbudet. Dersom du ikke har får denne koden tilsendt på mail eller på andre måter, må du ta kontakt med Scrap4fun enten på PM på Facebook eller på mail før du bestiller. Da får du koden!

LEVERINGSTID OG HENTESTEDER
Normal leveringstid er 2 dager i butikken i Kopervik på Karmøy. Du får SMS når bildene er klare til å bli hentet. Du kan også velge henting i en Hillesland’s bokhandlere på Oasen kjøpesenter, på Åkra eller Skudeneshavn, men da må dere regne med 3-5 dagers leveringstid) Bilder sendes til Oasen med bil tirsdag og torsdag.

Ekspresslevering (levering på timen) belastes med kr 50,- pr ordre  og er kun mulig om du henter bildene i butikken i Kopervik, innenfor butikkens åpningstid.

Til deg som kommer utenbys fra og ikke kan få hentet bildene selv, ta kontakt med Scrap4fun så fort som mulig, så skal vi se hva vi kan ordne. Oasen kjøpesenter ligger 10-12 minutters kjøring fra Kolnes, retning Karmøy på fastlands-Karmøy. Legg merke til at leveringstiden er litt lenger for levering til f.eks Oasen.

Butikken finner du her: Hillesland foto

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar