tirsdag 22. oktober 2019

NOEN PÅMINNELSER FØR TREFFET

10 DAGER IGJEN TIL HØST-TREFFET PÅ KOLNES GRENDAHUS

Her er noen påminnelser og litt informasjon som kan være kjekt å få med. Mer informasjon og mer detaljer kommer til å strømme på de neste dagene. Vi begynner med dette:

MAT

Lapskaus/betasuppe på fredag, kr 100,-

Lasagne på lørdag, kr. 125,-

Må forhåndsbestilles ved å sende en melding til Scrap4fun på Facebook eller på e-post: jorunn1@rettsted.no


BETALING OG PÅMELDING TREFF
Som tidligere sagt, så er vi i så god treffmodus nå, at vi holder påmeldingsluken åpen en stund til.  (Det er ganske fullt når det gjelder overnatting, men sjekk med oss) Vil du hive deg med eller har du glemt å betale om du er på meldt så send oss en melding på e-post eller messenger så får du alt du trenger av informasjon.


DØRENE ÅPNES / ÅPNINGSTIDER FORØVRIG

For å få logistikken til å gå opp med tilrigging og klargjøring til treffet, åpner dørene klokken 17.30 på fredag, altså en halvtime senere enn vanlig. Det er mye som skal inn samme døra før treffet åpner, så ingen får komme inn på grendahuset før klokka halv seks! Dørene stenges klokken 16.30 på søndag

Åpningstider forøvrig er: Lørdag og søndag morgen: kl 09.00 (men av hensyn til dem som ennå sover, lar vi den første timen være rolig og avslappet. Fredag og lørdag kveld stenger vi kl. 02.00 for dem som ikke overnatter. Etter klokken ett roer vi ned av hensyn til dem som har lagt seg.


FREMKALLING AV BILDER
Vi minner om Fotoavtalen med Hillesland foto, sjekk bloggen eller lenger nede på siden her.


FORHÅNDSBESTILLING FRA SCRAPPEBUTIKKENE VÅRE
Hobbygarasjen blir med oss på treff, men både Kreativ Scrapping og Hobbygarasjen har kommet med et tilbud på forhåndsbestillinger. Det kommer vi til å fortelle mer om i morgen. Minner også om mønsterarkene fra Maggi-design som ikke er i salg på treffet, men som kan forhåndsbestilles .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar