Kurs høsten 2013 - Enkle julekort og Lek med lerret -Lena Kristensen, Jorunn Elin Rasmussen / Trude Julie Berg

Kurs 1 - Enkle julekort - Lørdag kl. 11.00 - Pris kr. 150,-  Kursledere: Jorunn Elin Rasmussen og Trude Julie Berg.Dette er ikke et kurs hvor vi tar et mønsterark og lager flere kort av, nei du lager 3 forskjellige kort og to pakkelapper av 1 stk kartong og litt mønsterark og pynt i tillegg.  Vi har valgt et juletema, men teknikkene kan brukes til bursdagskort, takkekort, innbydelser eller hva slags kort man trenger å lage.  Vi er helt sikre på at kurslederne kan komme med noen tips om du trenger det, eller så kan du ta kortene du har laget til en av sponsorbutikkene våre, så hjelper de deg med å finne papir og pynt.Kurset passer både for erfarne og helt ferske scrappere.


Kurs 2 - Lek med lerret - Lørdag kl. 14.00 - Pris kr. 350,- - Kursleder: Lena Kristensen fra Stavanger


Dette kurset går ut på å lage et prosjekt på lerret, men også her kan teknikkene brukes på både kort og layouter.  Du lærer å bruke gesso, strukturpasta, cracklepaint, Perfect Pearls, mist og forskjellig pynt selvfølgelig.  Dette er produkter og teknikker som virkelig er "in" i scrappeverden for tiden. 

Kurset passer for alle som synes det er ok å bli grisete på fingrene!  Du trenger kanskje ikke å ta på deg finkjolen på dette kurset?

Kommentarer