Viktig ang. overnatting på treffet!

Halve komiteen har vært på Bømlo på treff i helga og ble minnet om hvor kjekt det er å være samlet sånn.  Så nå gleder vi oss enda mer til Scrap4fun-treffet om mindre enn 2 uker.  Og dere som ikke har meldt dere på ennå, ikke vent for lenge - det begynner å fylles opp!  På kursene er det en del ledige plasser, så bli med!  Her er det mye inspirasjon å hente.

Så til overnatting.  Her er litt viktig informasjon:

- Det er mulig å overnatte fra lørdag til søndag.  I utgangspunktet er det 2 rom som kan brukes til overnatting.  Madrass og annet du trenger må medbringes.  Det er ikke dusjmuligheter på huset, så det blir enkle forhold.  Alle må ordne med mat selv.

- Overnatting vil koste mellom 50 og 100 kroner pr person og gjelder for deltagere som er med både på lørdag og søndag.

- Brannvesenet og Bydelshuset har en del krav til oss når det gjelder overnatting og derfor må vi vite om noen ønsker å overnatte før vi setter i gang med et slikt prosjekt.

- De som vil overnatte må sende en melding via e-mail til jorunn1@rettsted.no eller på Facebook, enten i tråden som handler om overnatting eller som "personlig" melding til Scrap4fun.  Så fort vi har fått klarlagt om noen kommer til å overnatte, kommer vi med fullstendig informasjon. 

- Med overnatting mener vi å overnatte til neste dag for så å delta på søndag, ikke å sitte utover natta for så å gå hjem.

Bli med på treff og kurs - og vil du overnatte, er du hjertelig velkommen til det!
Noe du lurer på?  Bare spør!
Kommentarer