Huskeliste til treffet.


Scrappesaker trenger vi vel ikke å nevne, men noen andre ting som det kan være lurt å tenke over er:

- Det er kaffekopper og drikkeglass på Bydelshuset, men begge deler er ganske små, så det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske.  Personlig foretrekker jeg termokrus med lokk, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle kaffe på scrappebordet.

- Temperaturen i lokalet pleier å være ok, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir. Det kan være lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, gode innesko og kanskje et par ull-lubber?  Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.

- Det er godt utvalg i stoler slik at det går an å variere litt i løpet av helga, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha?

- Vi oppfordrer alle til å bruke innesko i hallen og de andre rommene.  Da blir det renere og triveligere for oss alle.  Deilig å slippe å sitte hele dagen med utesko på også.

- Mat.  Nærbutikken Matkroken ligger rett over plassen, de har det nødvendigste.  Rema, Rimi og Meny ligger 5 minutter unna med bil, og uten at man må passere bomringen.  Det er mulig å lage seg mat på treffet.  Kjøkkenet kan brukes av alle som rydder opp etter seg.  Et annet alternativ er å bestille Take-Away.  Men det blir ikke organisert noe felles fra oss.

- Kontanter.  Hobbygarasjen tar ikke kort, så ha kontanter med!  Nærbutikken er en såpass liten butikk at man ikke kan regne med å få tatt ut særlig med kontanter der.  Det er minibank inne ved Rema (stenger kl. 20.00) og ute ved Meny.

- Kontanter til å betale kursavgiften med.  Sist jeg sjekket var det fremdeles noen ledige plasser på kursene.

- Det er noe kjøleskapkapasitet på bygget.  Dersom det blir trangt om plassen, prioriteres plass til mat framfor plass til brus. 

-  Har vi glemt noe?  Kom gjerne med tips og råd!

Vi gleder oss! 


Kommentarer