Det nærmer seg påmeldingsfristen!

Det er ennå ikke for sent å melde seg på høstens scrappetreff på Bleikemyr Bydelshus i Haugesund.  Påmeldingsfristen går ut om få dager og til dere som har gitt beskjed om at dere skal være med, men ikke har betalt inn og sendt mail til oss, ikke glem å gjøre akkurat det!

Det kommer til å bli en knallkjekk helg med mye kreativitet og hyggelige medscrappere.  Bli med enten du er helt ny eller svært erfaren.  Har du lyst på litt ekstra inspirasjon, anbefaler vi et av kursene våre. Du kan melde deg på kurs selv om du ikke er med på resten av treffet så lenge det er ledige plasser.

Ikke glem å gi beskjed om du skal overnatte heller!  Noen har spurt om det er lov å sitte utover natta å scrappe også etter klokka tolv som vi har satt stengetiden til.  Svaret er at dersom noen vil overnatte (altså sove over), vil det også komme et tilbud om å sitte utover "stengetiden" for andre deltagere etter visse retningslinjer.  Meld derfor fra til oss så fort som mulig dersom du vil overnatte på Bydelshuset.

 Ellers blir det et treff med litt gammelt og litt nytt, masse premier, morsomme utfordringer og forhåpentligvis masse inspirasjon.  Mat må du ordne deg selv, men kaffe og te vil være tilgjengelig, det samme med vaffelrøre slik at du kan steke deg en vaffel eller fem.

Bli med du også da!

Slik melder du deg på:

Send en mail til jorunn1@rettsted.no med navn, hva du vil være med på, om du skal overnatte og om det er noen spesielle du kommer sammen med / vil sitte sammen med.  Det er viktig med tanke på bordplassering.

Pris: 2 dager kr. 300,- / 1 dag kr. 200,-
Overnatting: 50 kr
Kontonummer: 3520 64 91149

Kurs 1, Julekort kl. 11.00 lørdag, kr. 150,-
Kurs 2, Lerret kl. 14.00 lørdag, kr. 350,-
Påmelding til jorun1@rettsted.no
Betaling for kurs skjer på treffet, men vi må ha påmelding på forhånd.

I dagene som kommer vil vi komme med mer detaljinformasjon som kan være godt å ha!

Håper vi sees!Kommentarer