Huskeliste til deg som skal på kurs!

Nå er det snaue to uker til det braker løs på høstens Scrap4fun-treff!  Det er ikke mye du trenger å forberede, men her er noen ting som du som skal på kurs trenger å tenke på.

Det er noen ledige plasser på noen av kursene, men nå er det rett før kursholderne pakker baggen med utstyr, så vil du hive deg på kurs, ikke drøy.  Plutselig er det for sent.

Dette trenger du:

Brit Sviggum: LO-kurset (Kurs 1, My Storybook)
God, spiss saks – lim – penn (om du ønsker å skrive tekst med en gang) - bokstaver til tittel - malekniv* - varmepistol*- gammelt kredittkort e.l, - minst 1-2 bilder av personer, mellom 12 og 15 cm om de står, 10-13 om de sitter.

Brit Sviggum: Lerret-kurset (Kurs 3 – Scrappe et lerret)
God, spiss saks – pensel – malekniv* - varmepistol* - grapseunderlag – 1 eller 2 bilder av personer i helfigur, 10-15 cm høye.

*Kan lånes om du ikke har

Dette trenger du på kurs med Jo

Jo Firth-Young
Svart stempelpute – akrylkloss (til stempling) – liten saks – pensler (smal og bred)** - limstift – flytende lim – kuttematte – craft sheet


** Jo har med seg noen ekstra pensler for de som ikke har.  Gode, rimelige pensler får du kjøpt hos Søstrene Grene.Vil du vite mer om kursene, kan du gå inn på "KURS" her i bloggen.  Spør oss om det er noe du lurer på.

Kommentarer