Velkommen til treff!
Da drypper vi litt informasjon og påminnelser igjen!  Husk at denne gangen åpner vi dørene klokka 17.00 på fredag.  Jippi! Endelig har vi fått det til. 

Fredagen blir en vanlig treffdag med utfordringer og scrapping til godt utpå.  Middag serveres til dem som har bestilt, og det første kurset blir holdt.  Vi ber om forståelse for at vi ikke slipper inn deltagere før klokka 17.00 selv om vi er der.  Vi har mye som skal gjøres klart før vi kan åpne. (Gjelder selvfølgelig ikke dugnadskomiteen, kursholdere, butikkene etc)

Når det gjelder mat er det kaffe, te og vaffelrøre tilgjengelig og vi serverer felles middag på fredag og lørdag til de som har forhåndsbestilt.  Nærmeste handleområde er på Raglamyr, 7-8 minutters kjøring retning Haugesund.  Der finner du Amanda kjøpesenter, OBS, Biltema, Jysk, Rema Staples, Bunnpris og flere andre butikker. Til Haugesund sentrum er det ca 15 minutter å kjøre.

Det er mulig å lage seg mat på kjøkkenet og det er noe kjølekapasitet som vi må dele på. Om det blir nødvendig, må brus og andre ting som ikke MÅ ha kjøleskaptemperatur, settes ut og kjøleskapene prioriteres til mat.  Om alle bruker sunn fornuft og tar hensyn, går dette helt fint.


Din egen scrappeplass, og ingen rører tingene dine når du ikke er der.


Du får ditt eget bord med navnet ditt på, og kan komme og gå som det passer deg.  For deg som ikke skal overnatte, stenger dørene kl. 02.00 og åpner klokka 09.00 lørdag og søndag. En tidsplan vil bli lagt ut om noen dager. 


De som har bestilt overnatting på huset, må huske madrass og sengetøy.

En mer utfyllende huskeliste for alle, vil bli langt ut nærmere treffet.

Nå teller vi skikkelig ned her!
 
Kommentarer