Tid for å pakke til høstens treff - her er en huskeliste!


Klare til å begynne å pakke til treff?  Mindre enn en uke igjen nå.  Trude, Jorunn Elin og Berit var på Kolnes i går for å sjekke ut forholdene og snuse inn litt før-treff-stemning.  Og det virket!

Her er noen tips til ting som kan være verdt å huske på / ta med:

-         Scrappesaker. Skulle du glemme det, så har vi to butikker med oss: Hobbygarasjen og Scrappekjelleren

-         Bordene er dekket med plast, men vi anbefaler alle å ha med seg et underlag til å jobbe på for å beskytte bordene.

-         Pågangsmot og god humør til utfordringene

-         Drikkekrus/kopp med lokk/flaske.  Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…

-         Et teppe, gode innesko og / eller ull-lubber og kanskje litt mer ull også.  Det er utrolig kjedelig å sitte å fryse.

-         Pute eller et teppe til å sitte på.  Vi har alltid det med oss på treff, uansett hvor vi er, så det anbefaler vi andre også.

-         Innesko / tøfler / sokker – det er ikke lov å gå inne med utesko.

-         Mat og drikke.  Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste butikk.

-         Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren tar bankkort.

-         Ta gjerne med navnetaggen du lagte for noen treff siden eller lag deg en som du kan ha med.

-         En god nyhet er at de har skiftet lys i salen, så lyset er mye bedre enn sist!  Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du også da med skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint.

-         Har du det du trenger til kursene?

-         Husk sengetøy om du skal overnatte

-         Kan være lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt om flere har det samme.

-         Vi lager et grisebord til maling og spraying og ev. et til elektriske duppedingser om det blir behov.

-          Noe behagelig å scrappe i.  Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

Kommentarer