Hobbygarasjen og Scrappekjelleren.


Her i Haugesund-området er vi så heldlige at vi har to fine fysiske scrappebutikker og begge er med oss på treff.  Begge har vært med oss helt i fra starten, i alle fall på sponsorsiden.  Men de siste gangene har vi blitt såpass mange deltagere at begge butikkene har fått vært med på treffet også.

Scrappekjelleren ligger 5 minutters kjøring nord for Haugesund sentrum og drives av Camilla Knudsen.  Adressen er Are Frodes vei 7B.  Hun har et stort utvalg av forskjellige produkter og har fast åpningstid tirsdag og torsdag fra 18.00 til 21.00 og ellers etter avtale.  På Facebook finner du butikken her.

På treffet stiller Scrappekjelleren først og fremst med et godt utvalg i Project Life / lommescrappingprodukter.


Hobbygarasjen holder til i gåten i Kopervik sentrum, nærmere bestemt Hovedgata 30. Butikken drives av Karin Lovise Tangjerd.  Åpningstidene varierer litt, men følg med på Facebook, så finner du dem der.  Hobbygarasjen har også nettbutikk for dere som ikke bor så nærme at det "bare" er å stikke innom.

Hobbygarasjen har med seg forskjellig utvalg av varer på treffet.

På treffet flytter begge butikkene opp til oss og her får du kjøpt alt du trenger og litt til.

Butikkene åpner når de er klare på fredag og stenger ca kl 15.00 på søndag.  Begge butikkene tar kort.

Takk til Hobbygarasjen og Scrappekjelleren for at dere stiller opp, og takk for at dere også stiller med premier til utforingene og aktivitetene vi skal ha.

Bruk de lokale scrappebutikkene!

Kommentarer