Bli med på kurs nå! Det blir lenge til neste gang!


Det er en snau måned igjen til treff, kursene er fulle nok til at Katja tar turen hit, men det er fremdeles noen ledige plasser om flere vil benytte anledningen til å bli med! Det er ikke så mange dager til Katja må få vite hvor mange som skal bli med, med tanke på hvor mye hun skal ta med seg av utstyr.

Benytt anledningen nå, for det blir lenge til neste gang vi kommer til å hente hit kjente kursledere utenfra til treffene våre. Vi har gjort det noen ganger nå, og det er knallkjekt, men så mye jobb med å få logistikken til å gå opp, til å få nok mange nok deltagere i og med å tilrettelegge og ta vare på kursholderene våre. Vi er så glade for at vi har fått sjansen til å treffe disse flotte damene, til å være på kurs med dem og til å bli litt kjent med dem, men nå blir det en pause.

Så folkens, vil du være med på et eller flere av disse spennende kursene, så hiv deg på! Det nytter ikke å vente og tenke at "Jeg venter til neste vår" - for på vårtreffet neste år blir det ikke kurs, da blir det "bare" treff!

Vi repeterer:
Vårens kursholder er Katja Joulak- Mezzanotte i bloggverden. En spennende, kreativ og allsidig scrapper som kan vise oss mye forskjellig.Ta en titt i bloggen hennes om du vil vite mer om Katja.

Kurs 1 - Star Album - ALBUM Lørdag 3. mars kl. 0930, varighet 4 1/2 time kr. 500,-
Kurs 2 - Colorful Love - KORT Lørdag 3. mars kl. 16.00, varighet 3 1/2 time, kr. 350,-
Kurs 3 - Pastel Love - LAYOUT Søndag 4.mars kl. 09.30, varighet 3 1/2 - 4 timer , kr 400,-

Påmelding til: jorunn1@rettsted.no eller på Facebooksiden vår.

Mer detaljer om kursene finner du HER

Kommentarer