Kurs og demoer på Høstscrappefesten!

Mer fra kaffefilterutfordringen på vårtreffet.


Jippi!  Da har vi puslet sammen kurspuslespillet og vi kan by på forskjellige spennende ting. Bare stålsett dere, nå kommer det til å komme flere oppdateringer med kort mellomrom slik at dere skal få vite alt om hva som skjer.  Men først starter vi med en kort oversikt over kursene og demoene vi skal ha.


KURS 1: FARGELEGGING MED PROMARKERS OG TOUCH
 Lørdag klokken 11.00.

Ååå, dette har vi ventet på så lenge, ja så lenge..  Det blir det kurs i fargelegging med Promarkers og Touch med Randi Lønseth fra Stavanger.  Kurset varer i to timer.  Jorunn Elin og Berit har vært og sett på det Randi fargelegger, og dere kan virkelig glede dere!

KURS 2: LEK OG KLÆSJ MED MIXED MEDIA

Lørdag klokken 14.00

Dette er et annet kurs som flere har spurt etter.  Arnlaug fra Stord har sagt ja til å komme å lære oss om klissing og klassing og maling, spray og andre morsomme ting.  På kurset lager vi en layout, men teknikkene kan selvfølgelig brukes på kort også.  Mixed media.  Dette kurset er lørdag klokken 14.00.  Bare vent til vi viser dere hva Arnlaug lager!

PROJECT LIFE – EN ANNEN MÅTE Å LAGE ALBUM PÅ
Jorunn Elin og Berit demonstrerer hvordan man kan lage personlige og enkle eller mer avanserte albumer ved hjelp av plastlommer og enten ferdigtrykte eller selvlagde kort og annet pynt.  Dette er perfekt for kronologisk scrapbooking enten det er fra hverdagen eller fra ferier og andre begivenheter.  Dette er ikke noe kurs, kun en demonstrasjon som viser hva det går ut på og hvordan du kan bruke bilder og pynt. Og JA – det går fint an å kombinere med ”vanlige” layouter!

Vi kjenner at vi gleder oss utrolig mye nå!  Og psst – det er bare 15 ledige plasser igjen på treffet…..

To be continued..

Kommentarer