Nå trenger du ikke å lure lenger - slik er et Scrap4fun-treff!

De siste dagene har vi fått noen henvendelser fra noen som lurer på hva som foregår på Scrap4fun-treff og hva det egentlig er.  Det kan vi jo ikke ha noe av, så da er det bare å sette i gang å fortelle!!

Enda mer fra Kaffefilter-utfordringen på Vår-treffet
 Vi lager treff for alle som driver med scrapping, enten det er på avansert eller helt nybegynner-nivå og uansett om du lager kort, albumsider, Project Life sider, eller hva som helst du kan finne på å lage av papir, lim og litt eller mye pynt. 

På treffet lager du det du selv vil og om du har lyst, kan du delta på utfordringene og aktivitetene våre. Vi har ingen konkurranser, kun utfordringer med trekningspremier – alle som deltar har like stor sjanse for å vinne. LØRDAG
Dørene åpnes kl. 09.00 og du kan komme når du vil etter det.  Bordet ditt er klart til deg og der ligger det et hefte med informasjon og en liten velkomsthilsen.

Det er masse inspirasjon og lærdom å hente ved å kikke på det andre lager, men har du lyst på mer, kan du melde deg på kurs. Så lenge det er plass, kan du være med på kurs selv om du ikke er med på treffet.  Du trenger ikke å være noen erfaren scrapper for å være med på kursene. Mer om kursene finner du lenger nede både i bloggen og på Facebook. 

Ellers bedriver vi dagen med å scrappe, skravle, le, få inspirasjon, slappe av, kose oss sammen med andre scrappere og kanskje utfordre oss selv litt – helt til dørene lukkes en time over midnatt.  Ønsker du å være lenger enn det, er du hjertelig velkommen til å bli utover natta eller hele natta for den saks skyld, for 50 kr ekstra. 

SØNDAG
Dørene åpnes klokka 09.00, og vi fortsetter der vi slapp dagen før.  Nye utfordringer og aktiviteter, men litt mindre enn på lørdag.  Denne dagen skal vi først og fremst kose oss med scrapping i noenlunde fred og ro.  Vi kan scrappe fram til klokka 16.00.  Da er det tid for pakking og rydding.  

NOEN PRAKTISKE TING
Kaffe, te og vaffelrøre med og uten gluten er tilgjengelig hele tiden.  Lunsj og middag kan du ordne selv, det er plass på kjøkkenet til alle som rydder opp etter seg. 

Når du melder deg på, kan du samtidig gi beskjed om det er noen du har lyst til å sitte sammen med.  Kommer du alene og ikke kjenner noen, passer vi på at du får sitte sammen med noen som kommer til å snakke med deg.   Treff er en kjekk måte å bli kjent med andre på. 

Hobbygarasjen og Scrappekjelleren er sponsorer på treffet og stiller med premier til utfordringene og aktivitetene.  Vi har butikk med og i tillegg til å handle ting du trenger, er det en god anledning til å kikke på hva som finnes på markedet og å stille spørsmål om det er noe du lurer på.

FREDAG
Så var det den fredagen da… Vi åpner dørene klokka 21.00, men vi lover ikke at alt er klart til det.  Det er mulig å komme for de som skal overnatte, for å rigge seg til eller scrappe.  Det skjer ingenting på fredagen, ingen utfordringer, ingen servering, men bordet ditt blir gjort klart til deg og vi svirrer rundt og ordner litt her og litt der.  Denne kvelden er det virkelig self-service.  Kjøkkenet er tilgjengelig.  Alle som kommer på fredag, må betale 50,- kroner enten de overnatter eller ikke, enten de scrapper eller ikke.

SÅ, du som nå har hoppet ned fra gjerdet – send påmelding til: jorunn1@rettsted.no med informasjon om:

-    når du vil være med (kr 400,- for to dager, 250,- for en)
-    eventuell overnatting og når, og om du ønsker å komme på fredag kveld eller være etter klokken ett natt til søndag (kr. 50,- pr kveld/natt)
-    kurs (betaling av kurs skjer direkte til kursholder på treffet)
-    hvem du vil sitte sammen med

Konto 3520 64 91149 innen søndag 19.oktober.  bare 7 plasser igjen!

Kommentarer