Overnatting på fredag

Kjempekoselig og flott layout som ble laget på vårtreffet 2013.
 
Om en uke pakker Jorunn og Berit baggen og sovesakene og drar på scrappetreff, en liten måned etter det tar vi med oss Trude også…  Vi elsker overnattingstreff og er kjempeglade for at nå går det an å overnatte når vi arrangerer treff.  Vi har allerede planlagt fargen på pysjen!  


(Psst...  Vi vet ikke hvem som har laget denne fine layouten som ble levert inn på en av våre utfordringer.  Vet du?)


Overnatting på treffet på Kolnes koster kr. 50,- pr natt og påmeldingsfristen er den samme som selve treffet.  Har du meldt deg på treffet uten overnatting, kan du etterpåmelde deg og betale fram til påmeldingsfristen går ut.  Det er dårlig med senger og myke dyner, så det må du selv sørge for.  Sannsynligvis er det dårlig med enkeltrom også, vi fordeler soveplasser så godt vi kan og slår oss ned der det er plass.  Men dusj har vi, for dem som trenger det!  Hvis ingen sover der da… 

Det er mulig å komme fredagskveld, men vi vet ennå ikke helt når vi får overta lokalet. Vi skal rigge til og få inn butikken før vi åpner dørene for andre.  Det er ikke noen organisert aktivitet på fredag, og ønsker du å komme på kvelden MÅ du melde deg på og betale for overnatting.

Nå kjenner vi at vi gleder oss!

Kommentarer

  1. Jeg har startet pakkingen, for det tar lang tid.

    For en herlig høst dette skal bli

    SvarSlett

Legg inn en kommentar