Lurer du enda?

Sitter du nå på gjerdet og dingler med beina og lurer på hva i alle dager som foregår på et scrappetreff eller trenger du å bli minnet på hvorfor du absolutt ikke bør gå glipp av høstens treff?

Fra Hurtigscrap-utfordringen på vårtreffet: Bruk kaffefilter!
Tenkt deg en hel helg alene uten mann og barn, hunder og katter eller hus som roper om noe som må gjøres!  Du får ikke en gang tid til å tenke på jobben eller sjefen, du kan bare dykke inn i din egen lille eller store verden av hyggelig damer, papir, lim, dill og dall og fjas og hygge og alvor om hverandre.

Din lille verden er bordet du har fått tildelt og som du kan ha så ryddig eller så rotete du vil. Her rigger du til som du vil og du kommer og går som du selv vil uten at du risikerer at noen ommøblerer det mens du er borte. 

Den store verden er full av hyggelig damer, vafler, kaffe, inspirasjon, utfordringer som passer for alle, aktiviteter som du selv bestemmer om du vil være med på, gode samtaler, overfladiske samtaler, latter og moro og muligheter til å bli kjent med nye mennesker.

Om ikke det var nok, så får du haugevis med timer til å scrappe på, eller til å rusle rundt og se på andre som scrapper og ting andre har scrappet.  Kanskje får du med deg en liten premie eller fem også?  Skal ikke se bort i fra det, vi er rause med sånne ting.  Du trenger ikke en gang å gå hjem for å sove!  Du trenger for så vidt ikke å sove i det hele tatt – uten at vi anbefaler akkurat det da.  Men du kan ta med deg en madrass, sovepose og tannbørste og slå deg ned for natta for bare 50 kroner pr natt.

Tenk å kunne sitte og scrappe og oppdage ut at du mangler akkurat det arket eller den pynten, og så bare kunne tusle bort til scrappebutikken i sokkelesten og finne akkurat det du trenger!

Vi kjenner at vi gleder oss bare ved tanken!

Og vi gleder oss til å se deg også enten du har vært med før eller ikke, enten du er en helt ny scrapper eller en skikkelig erfaren en!Kommentarer