DETTE ER DET KJEKT Å HA MED:


Har du begynt å pakke eller er du usikker på hva du trenger å ha med? Da skal vi gi deg noen tips til hva som kan være kjekt å ha med og hva som du absolutt bør ha med.

Scrappesaker. 
Det regner vi med at du har styr på selv, og skulle du ikke ha det, så har vi butikk med oss. Vi dekker bordene med plast, men ta med deg et jobbeunderlag som beskytter bordene mot riper og andre skader.

Sett navn
Det er lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt dersom du blir sittende ved siden av noen som har det samme. Vi scrappere er jo utrolig flinke til å spre oss utover, noen av oss i alle fall.


"Padde / skøteledning"
Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint. Lyset i salen er bra, men noen foretrekket eget lys likevel.

Innesko / ull-lubber.  
Det er ikke lov å gå inne med utesko, så ta med deg sko eller ull-lubber til innebruk. Uteskoene settes i gangen utenfor scrapperommet.

Ulltrøye og annet varmt tøy. 
Erfaringsmessig kan det bli litt kaldt på fredagskvelden fordi dørene blir stående oppe når deltagere og butikker bærer inn, antageligvis har også lokalet stått uten særlig varme en stund, så det tar litt tid å få opp varmen. Vi må også til å sjokklufte litt hver time for å skifte luft.

Teppe og / eller pute til å sitte på.
Teppet kan også slenges over skuldrene om det skulle bli litt kaldt. Stolene er helt greie, men vi skal sitte noen timer og vi fortjener å ha de best mulig, sørg for at du sitter så behagelig du kan.

Noe behagelig å scrappe i.  
Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…

Mat, drikke og litt gosj.
Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste matbutikk og kjøpesenter.

Betalingsmidler
Hobbygarasjen tar kontanter, vips og kort. Pga omlegging av betalingssystemet og oppkoblingen mot nettbutikken, må vi gangen betale etterhvert som vi handler. Det kan derfor være lurt å ha med noen kontanter til småhandel, dersom du ikke vil bruke kort / vips til det.

UTSTYR TIL KURS!
Liste over det du trenger om du skal være med på kurs, legges ut i morgen eller senere i kveld.

Til deg som skal overnatte:

- Husk madrass og sengetøy  Ekstra ullteppe og / eller varmeflaske (brusflaske med varmt vann) anbefales. I deler av soveområdet er det ikke varme, og vi kan ikke slippe den kalde lufta ut i scrappelokalet før det har blitt varmt nok til å scrappe i.

- Lommelykt? I noen av soveområdene er det ikke lys eller det er lite populært å slå på taklyset når andre sover.


Har du lyst til å lage din egen navnetag / lapp til å ha på treffet, så er du hjertlig velkommen til det! Noen har kanskje en gammel en som vi lagde for noe år siden!

Er det noe du lurer på så spør!

Kommentarer