Treffbutikk og hovedsponsor er Hobbygarasjen


Vi er så glade for at det finnes noen som orker å pakke ned butikken og bli med oss på treff. Det er bare såååå kjekt å ha butikk med. For oss scrappere er vel scrappebutikker det samme som lekebutikker for små barn - en liten drømmeverden! Det er noe med det å bare kunne rusle inn i butikken i tøfler, se på nyheter, få hjelp og veiledning av kunnskapsrik og hyggelig betjening, ta med seg prosjektet man holder på med og finne akkurat det arket eller den pynten eller den malingen man mangler...

Hobbygarasjen har vært med oss fra første treff, det begynte med noen esker med ark og pynt på det første treffet til det som nesten er hele butikken nå. Butikken har nå lagt om til nytt kassessystem og pga det pluss lagerføring i nettbutikken, blir det denne gangen sånn at dere må betale underveis - de moderne tidene vi lever i nå, gjør at det ikke lenger går an å skrive ned og betale til slutt. Butikken tar kontanter, kort og vipps.


Hobbygarasjen holder til i trivelige lokaler i Hovedgaten 30 i Kopervik på Karmøy.

Mer informasjon finner du på butikkens Facebookside, i bloggen eller i nettbutikken.


Butikken åpner så fort Karin Lovise er klar på fredagskvelden, mer konkrete åpningstider vil det bli opplyst om på treffet.

Vi begynner å kjenne at det rykker i scrappegenene nå! Vår og scrappetreff!! Det er herlig det! Mindre enn en uke igjen!

Vi er glade for å kunne fortelle at også på Vårtreffet 2019 blir Hobbygarasjen med oss. Nærmere informasjon kommer.

Kommentarer