Er du klar til treff? Dette er greit å vite.


Er du klar til en helg med scrapping, scravling og scratting? Det er vi! Superklare! For nå er det ikke lenge igjen! Under en uke! På tide med litt generell informasjon som er ny for noen og gjenntagelse for andre.

Våre deltagere
Vi har ferske scrappere og erfarne scrappere, et vidt aldersspekter og et vidt scrappespekter. Her lages det kort, LO'er, PL og mye annet. Utfordringene er laget sånn at de passer til alle typer prosjekter og uansett hvor lenge du har scrappet. Vi har bare trekkpremier, så alle har lik sjanse til å vinne.

Kurs / Demo
På vårens treff er det hele tre kurs som mange skal være med på. Det betyr at det kan blir noen forandringer fra det vante tidskjema og noen aktiviteter kan gå ut dersom tiden blir knapp. Middagen på lørdag vil bli servert klokka 20.00, ikke kl. 19.00 som vanlig. Informasjon vil bli gitt underveis.

Scrappeplassen din
Du får ditt eget bord som du kan fylle opp med mye eller lite alt etter som du selv vil.  Plassen er din under hele treffet, så føl deg som hjemme og kom og gå som du selv ønsker.  Vi prøver så godt vi kan å sette folk sammen med dem de ønsker å sitte sammen med, men det er et puslespill som skal gå opp og det er ikke alltid det går helt opp. Kommer du alene og ikke kjenner noen, så passer vi på å plassere deg sammen med noen som vi vet er ekstra hyggelige eller som kanskje også kommer alene.  Flere vennskap har blitt bygget på den måten!  Vi trenger ikke å gå lenger enn til oss selv for å finne bevis på det!  Hele Scrap4fun bygger på at noen av oss tilfeldigvis ble sittende ved siden av hverandre på et scrappetreff for noen år siden.

Forsikring
Det er en selvfølge at ingen rører tingene dine når du ikke sitter på plassen din, og du kan la scrappetingene stå hele helga. Vi har aldri hatt noen problemer med det. Men det står på eget ansvar, og grendahusets forsikring dekker ikke scrappeutstyr eller annet utstyr verken ved tyveri, brann eller andre uhell.

Uten mat og drikke...
På kjøkkenet er det vaffelrøre, kakao, kaffe og te. Alle som klarer å rydde etter seg, er hjertelig velkomne til å bruke kjøkkenet og vi deler kjøleskapkapasiteten etter beste evne, og den evnen pleier å være god! Noe av kjøleskapskapasiteten vil bli reservert til fellesmaten.  Blir det for lite plass, må brus og andre ting som ikke MÅ stå kjølig vike. Du kan lage deg din egen mat, men mens kokkene holder på med fellesmaten, har de prioritert plass. Mange gode samtaler har blitt ført over en vaffel og en kopp kaffe enten stående eller sittende rundt bordet.

Bloggen
I bloggen er det emneknagger for all viktig informasjon, pluss litt til. Det er det ikke like lett å finne når man leser den på telefon. Vi anbefaler derfor å velge "PC-versjonen" også på telefon og nettbrett dersom du er ute etter noe spesielt og ikke har lyst til å bla for langt nedover bloggen for å finne det.

Scrapper du layouter eller PL?
Benytt deg av avtalen vi har med Elitefoto Hillesland
Skal du ha bildene levert andre steder enn i Kopervik, bør du bestille senest tirsdag for å være sikker på å få dem. Tilbudet kan du lese om HER.

Det får holde for denne gang, men følg med, følge med... Det vil komme mer informasjon i dagene som kommer! Hver dag, sånn at alle skal være klar til treff på fredag!


Kommentarer